Ervaringen ontwikkeladviestraject

Op 26 januari 2021

Ervaringen ontwikkeladviestraject

Op 26 januari 2021

De eerste ronde ontwikkeladviestrajecten van augustus zijn lang en breed afgerond en ook de trajecten die in december aangevraagd werden, zijn in volle gang. Daarmee zijn ook de eerste tevreden deelnemers verder geholpen binnen hun loopbaan. Ben je benieuwd hoe een traject er in de praktijk uit ziet? Of twijfel je of een traject wel voor jou geschikt is? Dan kun je via onderstaande links verhalen van ervaringsdeskundige lezen. Elke week komt er een nieuw verhaal bij.

Liza (27) – Liza was werkzaam in de evenementenbranche. Ze verloor haar baan en wist totaal niet wat ze nu moest. Het traject hielp haar om haar nieuwe richting te ontdekken: onderwijsassistente.

Anton (52) – Tijdens de coronacrisis kreeg Anton al door dat zijn werk als cateraar op Schiphol zou komen te vervallen. Hij wist dat hij de zorg in wilde, maar zocht naar bevestiging. Naast deze bevestiging kreeg hij ook praktische tips.

Nayeli (40) – De Mexicaanse expat Nayeli woont 15 jaar in Nederland en zat al enige tijd zonder baan. Aan het werk gaan, dat was haar doel. Na afloop van het traject wilde ze haar universitaire master weer op gaan pakken in Twente.

Annette (51) – De toerismebranche had al voor de coronacrisis de nodige klappen te verduren gehad. Annette wist dat ze iets totaal anders moest doen. Ze heeft een duidelijk beeld van wat ze wilt, jobcoach worden. Alleen wist ze niet welke stappen ze moest ondernemen.

Vincent (28) – Vincent werkte als consultant in de circulaire economie, maar miste ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hij besloot een sabbatical te nemen en een ontwikkeltraject te starten. Door het traject weet hij wat hij zoekt en hij heeft dat ook gevonden bij een nieuwe werkgever.

De aanvraag voor gratis ontwikkeladvies zat op 1 december 2020 binnen een dag vol. Wanneer, en of, er nieuwe trajecten komen is nog onduidelijk. De verwachting is dat er een nieuwe inschrijfperiode komt in 2021. Houdt onze site in de gaten voor alle actuele mogelijkheden.