Vacature loopbaanadviseur

Gezocht: Loopbaanadviseur voor nlleertdoor.com en Helixers!

minimaal 24 uur / wk | Ontwikkeladvies, coaching | €3500 bruto / mnd (obv 40 uur) | vanuit thuis

Door de corona crisis zijn er veel mensen die momenteel niet goed weten wat ze met hun loopbaan aan moeten. In veel gevallen hebben zij (binnenkort) geen werk meer en is er geen toekomstperspectief in hun beroepsgroep of sector. Ben jij degene die deze mensen helpt om een antwoord te vinden op de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Om ze vervolgends te helpen met een ontwikkeladvies met betrekking tot het bepalen van de volgende stappen in hun loopbaan? Lees dan verder.

Wij zijn een enthousiaste club positievelingen die ons bestaande team van loopbaanadviseurs graag willen uitbreiden met iemand met drive voor, en ervaring in, het coaching- en/of loopbaanadviesvak! Veel van onze trajecten zullen gebruik maken van de subsidieregeling NL Leert Door. Om in dit kader trajecten te kunnen begeleiden dient een loopbaanadviseur gekwalificeerd te zijn.

Een gekwalificeerde adviseur is iemand die:

  • een mens- of organisatiegerichte opleiding heeft afgerond op minimaal hbo-niveau, of minimaal een hbo-opleiding in een andere richting heeft afgerond en aanvullende mens- of organisatiegerichte cursussen en trainingen heeft afgerond
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring heeft (gemiddeld 25 individuele adviestrajecten per jaar)
  • verklaart zich te houden aan een door de sector voorgeschreven gedragscode

Deze functie is per direct beschikbaar vanaf 24 uur per week en kent een beloning van € 3500 bruto / maand (obv een 40 urige werkweek). Dit betreft een functie in loondienst, wij maken momenteel geen gebruik van ZZP’ers.

Helixers bestaat sinds begin 2018 en is een jong ambitieus bedrijf die werknemers, leidinggevenden en werkgevers ondersteunt bij het inhoud-, richting- en vormgeven van persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door het maken van een slimme oplossing op het raakvlak van psychologie, IT en HRM. Tijdens de corona crisis hebben we het label nlleertdoor.com in het leven geroepen om naast werknemers ook werkzoekenden, zzp’ers en flexwerkers te kunnen ondersteunen bij het inhoud-, richting- en vormgeven van hun toekomst op de arbeidsmarkt.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een e-mail met cv naar info@nlleertdoor.com of vul onderstaand contactformulier in.

”Iedereen verdient het om inzicht in zichzelf en zijn potentieel te krijgen.”

WOUTER, JOOST & RICK

Oprichters, Helixers

Hoe je met ons in contact komt

NL leert door

Nederland leert door samen met Helixers

Adres kantoor

Parallelweg 30
5223 AL, ‘s-Hertogenbosch
Nederland

E-mail: info@nlleertdoor.com

Contactformulier

10 + 6 =