Upload documenten

Wij zijn bezig om de administratie voor jouw gratis ontwikkeladviestraject compleet te maken en er op die manier voor te zorgen dat je kwalificeert voor de subsidie NL Leert Door. Als onderdeel van deze administratie dien je een kopie van zowel voor- als achterkant (Met BSN nummer) van jouw geldige ID-bewijs naar ons te uploaden. Dit kan een rijbewijs, paspoort of ID-kaart zijn.

Klik op de button en selecteer de bestand(en) met daarin een kopie van de voor- en achterkant van een geldig ID-bewijs. Je kunt de bestanden ook naar het witte vak toeslepen.
Zodra de bestandsnamen in beeld verschijnen, hebben wij ze ontvangen. Je hoeft niet nog apart op een verzendknop te klikken!

Graag ontvangen wij een kopie of foto van de volgende documenten:

  1. Voorkant van een geldig ID-bewijs (rijbewijs, paspoort, ID-kaart)
  2. Achterkant van een geldig ID-bewijs (BSN-nummer moet zichtbaar zijn)

Upload documenten

Upload documenten

Wij zijn bezig om de administratie voor jouw gratis ontwikkeladvies traject compleet te maken en er op die manier voor te zorgen dat je kwalificeert voor de subsidie NL Leert Door. Als onderdeel van deze administratie dien je een kopie van zowel voor- als achterkant van jouw geldige ID-bewijs naar ons te uploaden. Dit kan een rijbewijs, paspoort of ID-kaart zijn.

Klik op de button en selecteer de bestand(en) met daarin een kopie van de voor- en achterkant van een geldig ID-bewijs. Je kunt ook een foto maken met je telefoon.
Zodra de bestandsnamen in beeld verschijnen, hebben wij ze ontvangen. Je hoeft niet nog apart op een verzendknop te klikken!

1. Voorkant
2. Achterkant, met BSN-nummer zichtbaar