NL Leert door .com

Er zijn veel werknemers en ZZP’ers die door de coronacrisis worden geraakt. Speciaal voor deze mensen stelt de overheid € 50 miljoen beschikbaar voor ontwikkeladvies, om- en bijscholing: crisisprogramma NL leert door.

Op 1 september is kenbaar gemaakt dat het maximale aantal van 20.000 trajecten is behaald. Dit betekent dat het helaas niet meer mogelijk is om jezelf aan te melden.

Vanaf augustus gratis ontwikkeladvies

NL Leert door .com

Er zijn veel werknemers en ZZP’ers die door de corona crisis worden geraakt. Speciaal voor deze mensen stelt de overheid € 50 miljoen beschikbaar voor ontwikkeladvies, om- en bijscholing: crisisprogramma NL leert door.

Op 1 september is kenbaar gemaakt dat het maximale aantal van 20.000 trajecten is behaald. Dit betekent dat het helaas niet meer mogelijk is om jezelf aan te melden.

Vanaf augustus gratis ontwikkeladvies

Subsidie voor jouw toekomst

Je wordt via de subsidie NL Leert Door in de gelegenheid gesteld om gratis ontwikkeladvies te krijgen en je om- of bij te scholen. Met begeleiding van onze loopbaanadviseurs krijg je meer grip op jouw toekomst.

Ontwikkeladvies

Waar liggen jouw sterke punten, mogelijkheden en onbenut potentieel om weer aan de slag te gaan? Met gratis ontwikkeladvies naar een baan die bij je past.

VOORDELEN:

  Inzicht in jouw talenten
   Arbeidsmarktscan
   Advies voor de toekomst
   Gratis voor iedereen

Om- en bijscholen

Het ontwikkeladvies geeft je richting voor om- en bijscholing. Met hulp van “NL leert door”, O&O fondsen en/of jouw (toekomstige) werkgever is dat ook betaalbaar.

VOORDELEN:

  Scholing met perspectief
  Verbeterde baankans
  Duurzaam inzetbaar
   Vanaf oktober beschikbaar

De regeling

Over de regeling

Wanneer kom je in aanmerking, hoeveel is de subsidie en waar mag je dit geld aan uitgeven? Meer informatie en antwoord op je vragen.

ONDERDELEN:

  Twee regelingen
  Bedragen en looptijden
  Voorwaarden
  Meestgestelde vragen

Maak gebruik van “NL leert door” en zorg voor jouw toekomst, ook na corona.

Elke dag komen er meer mensen bij die als gevolg van de corona crisis op zoek moeten naar een nieuwe baan. Zorg dat jij goed voorbereid aan deze zoektocht begint en vergroot jouw kans op een baan die goed bij je past.

Een nieuwe start met NL leert door.

Start vandaag nog en plan een ontwikkel adviesgesprek in om je te helpen bij de transitie naar een baan die bij je past. Afhankelijk van jouw advies word je begeleid naar relevante scholing of misschien wel direct naar een nieuwe baan.

Maak het assessment, en plan direct jouw adviesgesprek in.